Blíží se konec roku 2017 a s ním i děkování. V letošním roce jsme obdrželi finanční podporu od rokycanské pobočky drogerie Dm markt. s r. o. Jsme velice rádi, že si na nás vzpomněli. Za část finančních prostředků se nakoupily hygienické a čisticí prostředky do našeho zařízení, větší část peněz půjde na obnovu podlahové krytiny ve stacionáři. Zařízení vzniklo v roce 2009 a nějaký ten "zub času" už je na koberci vidět. Děkujeme ještě jednou.

Každoroční poděkování patří také p. V. Ungrovi za pravidelný přísun hoblin pro naše chlupaté mazlíčky v Pohodičce.

Ing. Marie Dušková ,                                                                                                                                                                  vedoucí projektu Pohodička

Poslední poděkování bylo v roce 2012. Od té doby  se toho v Pohodičce událo spoustu.Změnilo se i několik správců webu. A my děkujeme. Každoročně děkujeme našim spřízněným duším na vánoční besídce. Odnášejí si nádherné vypečené vánočky. Děkuji vždy i zaměstnancům za jejich přístup ke klientům za to, že s úsměvem přicházejí do Pohodičky a rozdávají sebe mezi klienty. Přeji všem, ať se jim práce v Pohodičce líbí i v roce 2017, klientům přeji hlavně zdraví a dobrou náladu a sponzorům - těm přeji, aby si k nám našli cestu, aby se přišli k nám podívat a viděli, kde jejich dary pomáhají.

Ing. Marie Dušková                                                                                                                                                             vedoucí projektu Pohodička

Poděkování

Jménem klientů i zaměstnanců děkuji všem organizacím i jednotlivcům, kteří nám během roku 2012 pomohli finančními, materiálními dary, radou, dobrovolnou prací. Velice si ceníme Vašeho přístupu, životního postoje. "Vždyť pomáhat je lidské...", možná namítnete, ale ne všichni to mají uspořádané tak jako Vy. Ještě jednou děkujeme a těšíme se, že Vás neomrzíme a budeme se potkávat i v roce letošním.

Ing. Marie Dušková
vedoucí projektu Sociálně terap. dílny
a stacionář Pohodička

Veřejná sbírka

Jestliže objevíte v Rokycanských obchodech skleněnou pokladničku ve tvaru invalidního vozíku, nejedná se o žádný podvod, ale o veřejnou sbírku, schválenou Krajským úřadem Plzeňského kraje. kasičky jsou zapečetěny místostarostkou p. Marií Hlávkovou. Výtěžek této sbírky poslouží k dofinancování Sociálně terapeutických dílen a stacionáře Pohodička v Rokycanech. Sbírka potrvá do 30.6.2012. Děkujeme všem, kteří nám přispějete.

Přispívat je možné i na sbírkový účet 182 - 842500319/0800.

Milí přatelé,sponzoři,jednotlivci či firmy

vítame vaši jakoukoliv nabídku ke spolupraci,pomoc materiální či finanční.Obohatíte naší činost která směřuje hlavně k rozvoji klientu,navážete nova přátelství.Děkujeme předem za kus Vašeho já,o které se s nami podělíte.

Dary jsou přijímany na základě darovací smlouvy,kterou s vami uzavřeme.Dohodneme se také na učelu vašeho daru

Ing.Marie Dušková, vedoucí projektu

v roce 2010 nás podpořily